Routes op aanvraag

Naast geplande routes (te vinden in de agenda ) verzorgt Gilde-Rotterdam voor groepen rondleidingen op aanvraag; hiervoor kan men een keuze maken uit het overzicht van de routes. U kiest de route die het meest met uw wensen overeenkomt; in het aanvraagformulier kunt u uw bijzondere wensen kenbaar maken.
Naast de hier vermelde rondleidingen kunt u bij Gilde nog kiezen uit enkele arrangementen waarbij een van de gewone rondleidingen wordt gecombineerd met een bezoek aan een attractie. De prijs van deze arrangementen ligt gewoonlijk iets hoger dan van een rondleiding alleen, maar is toch heel voordelig. Zie b.v.:

Gang van zaken

De gang van zaken is als volgt: de contactpersoon van de groep vraagt desgewenst nadere informatie door middel van het contactformulier of telefonisch op het nummer 010-2038485. De definitieve reservering gebeurt bij voorkeur door middel van het aanvraag-formulier; dit is te vinden via de link ?rondleiding aanvragen? op de webpagina waar de rondleiding beschreven wordt. Na ontvangst van de aanvraag zoekt Gilde één of meer gidsen. De Gilde-gids neemt binnen 14 dagen contact op met de contactpersoon om nadere afspraken te maken. Hij/zij zal proberen te voldoen aan speciale wensen van de groep; bijvoorbeeld een ander beginpunt voor de route.
Ook voor busrondritten, voor fietstours en voor rondleidingen met lichamelijk gehandicapten kan Gilde een gids leveren. De rondleiding kan, naast het Nederlands, eventueel ook in het Duits, Engels of Frans gegeven worden.
Gilde werkt alleen voor particulieren en niet-commerciële groepen. De groepsgrootte kan variëren van 4 tot enkele tientallen.

Kosten

Volwassen deelnemers betalen als regel € 9,- p.p. en kinderen t/m 12 jaar € 4,50. Zie voor uitgebreidere informatie het prijzen­overzicht
Een busrondrit voor een groep met een eigen bus kost een vast bedrag van € 160,00 per bus. De groep dient zelf voor de bus en de chauffeur te zorgen.
Een aangevraagde rondleiding kan kosteloos tot uiterlijk 10 werkdagen van tevoren worden geannuleerd, daarna wordt € 15,- administratiekosten in rekening gebracht.

Let op: Dien uw aanvraag uiterlijk 10 werkdagen voor de datum waarop u de rondleiding wenst in.

Binnenhaven Herberg In den Rustwat