Studiebegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Mevr. biedt zich aan om basisschool leerlingen te begeleiding bij het huiswerk.
aanvragen GR 2068

Meneer geeft huiswerkbegeleiding van wiskunde aan jongeren op de middelbare school. Hij gaat ervan uit dat het een kwestie van herhalen is en niet van begrijpen.
Hij kan goed uitleggen en je eventuele "angst" voor wiskunde wegnemen.
aanvragen GR 1905

Studiebegeleiding

Behoefte aan bijles?
Mevrouw biedt zich aan om middelbare scholieren die behoefte hebben aan bijles Engels en/of huiswerk begeleiding (bijv. het plannen van huiswerk) te begeleiden. aanvragen GR 2067

Begeleiding bij motivatie- en studie(keuze)problemen. Een paar goede gesprekken kunnen heel verhelderend werken.
aanvragen GR 2022

Oud-docent Hogeschool biedt hulp aan voor het gebied van systeem/ informatie analyse . Niveau t/m hbo/universiteit. Zowel kortdurende als langdurige hulp is mogelijk, 1x per week.
aanvragen GR 994

Gepensioneerde Hogeschooldocent geeft afstudeerbegeleiding. Hij helpt bij de opzet en het in goed Nederlands schrijven van de scriptie. Hij redigeert op taal, niet op inhoud! Niveau hbo of universitair. Deze hulp kan zowel kortdurend zijn als langdurig. De plaats van het contact kan na overleg worden bepaald (evt. via e-mail). Per ontmoeting 1 tot 1½ uur en hoogstens 1x per week. Oók afstudeerbegeleiding. Regio Rotterdam, de heer woont in Schiedam.
aanvragen GR 1004

Werkstukken, scripties en presentaties
Ben je een serieuze student, die een steuntje in de rug kan gebruiken, dan ondersteun ik je graag. Mocht het tot een match komen, dan spreek ik graag af op een neutrale plek.
aanvragen GR 1821

Scriptiebegeleiding
Mevrouw is universitair geschoold en inmiddels met pensioen. Zij zou studenten willen begeleiden die moeite hebben met het kiezen van een scriptie onderwerp en de opzet hiervan.
Aanvragen GR 2148

encyclopedie uit 1947