Gilde Rotterdam

Gilde Rotterdam

Rondleidingen Gilde Rotterdam

Bij Gilde maken we onderscheid tussen geplande rondleidingen waarbij individuele deelname mogelijk is, en aangevraagde rondleidingen.

Voor een groep van 4 personen of meer kunt u een groepsrondleiding boeken. Maak daartoe eerst een keuze uit ons rondleidingen-programma; bij de door u gekozen rondleiding vind u een verwijzing naar het boekings­formulier.
Veelgevraagde rondleidingen zijn bijvoorbeeld: We hebben echter nog veel meer rondleidingen; deze hebben we in een aantal categorieën ingedeeld. Zie het rondleidingen-overzicht.

Daarnaast kunt u zich individueel inschrijven voor een geplande rondleiding. De geplande rondleidingen vindt u in de rondleidingen-agenda.

We gaan weer wandelen. Zolang het corona-virus nog niet geweken is, hanteren we het coronaprotocol.

De gidsen van Gilde zijn vrijwilligers maar minstens zo kundig als de meeste beroepsgidsen. Meer weten over onze gidsen?

Bent u niet meer goed ter been? Dan is een virtuele rondleiding misschien iets voor u. Voor meer informatie gaat u naar de pagina Virtuele Rondleidingen.

Wilt u meer weten over de gang van zaken bij het boeken van een groepsrondleiding, kijk dan op de pagina over de procedure.

Meer over de kosten van uw rondleiding vindt u op de pagina Prijzen.

Als u voor een bekende nog een cadeautje zoekt, is een cadeaubon voor een Gilde-rondleiding een origineel alternatief.

Eén maal per jaar kunt u gratis aan een geplande rondleiding meedoen met de Rotterdam-pas.