Gilde Rotterdam

Gilde Rotterdam

Rondleidingen Gilde Rotterdam

Bij Gilde maken we onderscheid tussen geplande rondleidingen waarbij individuele deelname mogelijk is, en aangevraagde rondleidingen.

Voor een groep van 4 personen of meer kunt u een groepsrondleiding boeken. Maak daartoe eerst een keuze uit ons rondleidingen-programma; bij de door u gekozen rondleiding vind u een verwijzing naar het boekings­formulier.
Veelgevraagde rondleidingen zijn bijvoorbeeld: We hebben echter nog veel meer rondleidingen; deze hebben we in een aantal categorieën ingedeeld. Zie het rondleidingen-overzicht.

Daarnaast kunt u zich individueel inschrijven voor een geplande rondleiding. De geplande rondleidingen vindt u in de rondleidingen-agenda.

Zie het coronaprotocol.

Er worden weer geplande rondleidingen gegeven met inachtneming van de regel dat voor elke drie (3) deelnemers één (1) rondleider dient te zijn.
De beschikbaarheid van voldoende rondleiders bepaalt het aantal deelnemers. Indien een rondleiding door openbare publieke ruimte voert is per 1 december as. het dragen van een mondkapje verplicht. Tot die datum wordt het aangeraden.
De berichtgeving wordt regelmatig geactualiseerd.

De gidsen van Gilde zijn vrijwilligers maar minstens zo kundig als de meeste beroepsgidsen. Meer weten over onze gidsen?

Bent u niet meer goed ter been? Dan is een virtuele rondleiding misschien iets voor u. Voor meer informatie gaat u naar de pagina Virtuele Rondleidingen.

Wilt u meer weten over de gang van zaken bij het boeken van een groepsrondleiding, kijk dan op de pagina over de procedure.

Meer over de kosten van uw rondleiding vindt u op de pagina Prijzen.

Als u voor een bekende nog een cadeautje zoekt, is een cadeaubon voor een Gilde-rondleiding een origineel alternatief.

Eén maal per jaar kunt u gratis aan een geplande rondleiding meedoen met de Rotterdam-pas.