Gilde rondleidingen

We gaan weer wandelen. Zolang het corona-virus nog niet geweken is, hanteren we het coronaprotocol.

In de agenda treft u het schema van de geplande rondleidingen aan. Om u aan te melden klikt u de datum aan bij de door u gekozen rondleiding.

Groepen vanaf 4 personen kunnen een wandeling, fiets- of bustocht naar eigen keuze aanvragen. Dit kan tot 10 werkdagen van tevoren. Zie de informatie hierover.

Virtuele rondleidingen van Gilde Rotterdam zijn rondleidingen in huiselijke sfeer; gewoon thuis in een ontspannen sfeer, de beziens- en wetens­waardigheden van Rotterdam beleven. Meer weten? klik hier.

Gidsen

De gidsen van Gilde-Rotterdam zijn vrijwilligers die uit eigen ervaring vertellen over het leven in de stad en u graag de mooie en interessante plekjes van de Maasstad laten zien. Wilt u eens lezen hoe het bij zo′n rondleiding toegaat, ga dan naar In the picture
Onze gidsen zijn herkenbaar in Rotterdam met nieuwe jacks, petten en blouses; zie de foto rechtsboven. Dit is mogelijk gemaakt door de financiële bijdragen van Stichting bevordering van Volkskracht, de fondsen Elise Mathilde en G.Ph.Verhagen-stichting.

De duur van een wandeling is anderhalf à twee uur. De prijs bedraagt in de meeste gevallen € 6,- per volwassen deelnemer en € 3,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Voor de actuele prijzen zie de pagina Prijzen. De juiste prijs vindt u bij elke rondleiding vermeld.

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een sportief persoon? Met de Gilde Cadeaubon van Gilde Rotterdam verrast u iemand met een 2 uur durende wandeling naar keuze (deze bon is te gebruiken voor alle geplande rondleidingen waarvan de prijs € 6,- is). In de agenda vindt u het complete programma. Voor slechts € 6,- bezorgt u de ontvanger een leuke ochtend, middag of avond. De bon is verkrijgbaar bij de GILDE Balie, adres en openingstijden zie de contact-pagina. Men kan zich bij de Gilde telefonisch aanmelden voor de rondleidingen. De eenvoudigste manier is: ga op de website naar de rondleiding van uw keuze en meld u aan door middel van het aanmeldingsformulier; de link hiernaartoe vindt u onderaan de beschrijving van de rondleiding.
 

gidsen showen de bedrijfskleding Leuvehaven standbeeld Peter de Grote aan de Maas kerk en begraafplaats