Gilde Rotterdam

Gilde Rotterdam

Prijzen

Op deze pagina vindt u de prijzen van de verschillende activiteiten van Gilde Rotterdam. Het betreft hier de prijzen voor particulieren en niet-commerciële instellingen. Voor commerciële instellingen rekenen wij hogere tarieven.

Taalhulp

Het inschrijfgeld voor 1 jaar taalhulp bedraagt € 20,- per jaar. Dit bedrag dient u bij het intake-gesprek contant te voldoen.

Rondleidingen

Zie de rechter kolom.

Virtuele rondleidingen en lezingen

Bij lezingen en virtuele rondleidingen betaalt u € 45,- bemiddelingskosten, vooraf te voldoen.

GEPLANDE rondleidingen

Bij de meeste rondleidingen kost de deelname € 8,00 p.p. voor volwassenen; voor kinderen tot 12 jaar zijn de kosten € 4,00 p.p..
Bij geplande rondleidingen dient u de deelnemersbijdrage bij de aanmelding via iDEAL te betalen. Als u over een Rotterdam-pas beschikt, kunt u 1 maal een gewone rondleiding gratis meemaken. Dit geldt niet voor de arrangementen die u hieronder vindt.

AANGEVRAAGDE rondleidingen

Bij aangevraagde rondleidingen zijn de bedragen: € 10,- voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen tot 12 jaar, met een minimum van € 40,00 voor de gehele groep. Bij een kleine groep kunt u de kosten contant aan de gids voldoen. Bij een grote groep betaalt u op rekening; U ontvangt dan van het Gilde-bureau een rekening.

Arrangement Delfshaven met Pelgrimvaderskerk
De prijs voor deze rondleiding bedraagt (geplande rondl) € 11,- (aangevr. rondl) € 12,00; een deel van dit bedrag gaat naar de stichting die het kerkgebouw beheert en onderhoudt.

Arrangement Kralingen met Trompenburg Tuinen en Arboretum
De rondleiding in Kralingen samen met een bezoek aan Trompenburg Tuinen en Arboretum kost (geplande rondl) € 11,- (aangevr. rondl) € 12,- p.p.

Busrondrit
Een rondleiding per bus begeleiden wij alleen op aanvraag. Per bus betaalt u € 160,00.

Annuleringskosten
Als u een aangevraagde rondleiding minder dan 10 dagen voor de datum van de rondleiding annuleert, brengen wij u € 15,- annuleringskosten in rekening.