Kris-Kras

Welk stukje Rotterdam wilt u vanuit uw stoel beleven?

Gilde Rotterdam

Gilde Rotterdam

tuindorp Vreewijk

Een groepsrondleiding afspreken

Voor een groep van 4 personen of meer kunt u een groepsrondleiding boeken op een door u gewenste datum en tijdstip. U kunt daarvoor een keuze maken uit ons rondleidingen-programma of u kunt vragen om een rondleiding op maat.
Voor een route uit ons rondleidingen-programma gaat u naar de pagina over deze rondleiding waar u een link naar het aanvraag-formulier vindt. Voor een rondleiding op maat kunt u het beste uw wensen via het contactformulier kenbaar maken.

Nadat het bureau van Gilde uw aanvraag heeft ontvangen, wordt er een geschikte gids gezocht, of als het om een grote groep gaat, meerdere gidsen. De gids neemt contact met u op om eventuele bijzondere wensen met u te bespreken; zoals bijvoorbeeld de plek waar u met de rondleiding wilt beginnen.

Bij een kleine groep vragen wij meestal om de kosten contant met de gids af te rekenen. Bij een grote groep gebeurt de betaling doorgaans op rekening.

De gidsen van Gilde zijn vrijwilligers maar minstens zo kundig als de meeste beroepsgidsen. Meer weten over onze gidsen?

Bent u niet meer goed ter been? Dan is een virtuele rondleiding misschien iets voor u. Voor meer informatie gaat u naar de pagina Virtuele Rondleidingen.

Meer over de kosten van uw rondleiding vindt u op de pagina Prijzen.