Kris-Kras

Welk stukje Rotterdam wilt u vanuit uw stoel beleven?

Gilde Rotterdam

Gilde Rotterdam

tuindorp Vreewijk

Rondleidingen Gilde Rotterdam

Wanneer je Rotterdam bezoekt, de meest hippe en kosmopolitische stad van Nederland, doe dat op de beste manier, met Gilde Rotterdam.

Ontdek deze stad onder begeleiding van zeer ervaren stadsgidsen, die allen zeer goed op de hoogte zijn van de historie en de cultuur van deze stad. Ze doen dit werk omdat ze trots zijn op hun stad!

Rotterdam is een bruisende handels- en havenstad, met internationale allure.Bij Gilde maken we onderscheid tussen geplande rondleidingen waarbij individuele deelname mogelijk is, en aangevraagde rondleidingen.

Voor een groep van 4 personen of meer kunt u een groepsrondleiding boeken. Maak daartoe eerst een keuze uit ons rondleidingen-programma; bij de door u gekozen rondleiding vind u een verwijzing naar het boekings­formulier.
Veelgevraagde rondleidingen zijn bijvoorbeeld: We hebben echter nog veel meer rondleidingen; deze hebben we in een aantal categorieën ingedeeld. Zie het rondleidingen-overzicht. Kijk op rondleiding aanvragen als u wilt weten hoe uw aanvraag verwerkt wordt.

Daarnaast kunt u zich individueel inschrijven voor een geplande rondleiding. De geplande rondleidingen vindt u in de rondleidingen-agenda. Als u in de agenda op de datum klikt krijgt u een invulformulier waarmee u zich kunt aanmelden.

De gidsen van Gilde zijn vrijwilligers maar minstens zo kundig als de meeste beroepsgidsen. Klik op onze gidsen als u meer wilt weten.

Bent u niet meer goed ter been? Dan is een virtuele rondleiding misschien iets voor u. Voor meer informatie gaat u naar de pagina Virtuele Rondleidingen.

Wilt u meer weten over de gang van zaken bij het boeken van een groepsrondleiding, kijk dan op de pagina over de procedure.

Meer over de kosten van uw rondleiding vindt u op de pagina Prijzen.

Als u voor een bekende nog een cadeautje zoekt, is een cadeaubon voor een Gilde-rondleiding een origineel alternatief.

Eén maal per jaar kunt u gratis aan een geplande rondleiding meedoen met de Rotterdam-pas.