Kris-Kras

Welk stukje Rotterdam wilt u vanuit uw stoel beleven?

Gilde Rotterdam

Gilde Rotterdam

Maastunnel

U maakt een rondleiding door de Maastunnel. Na een korte presentatie over de geschiedenis en de bouw van de Maastunnel, bezoekt u de grote ventilatoren ruimte, loopt u door de voetgangerstunnel, bezoekt u de krochten van de Maastunnel, de controlekamer en tot slot bekijkt u de machinekamer van de roltrappen. Duur van de rondleiding ca 1,5 uur.

In verband met de veiligheid mogen alleen mensen ouder dan 12 jaar mee. De rondleiding is niet geschikt voor mensen in een rolstoel, en voor iedereen die niet goed trappen kan lopen. Tevens gelden er een aantal algemene voorwaarden, waarmee u zich bij aanmelden akkoord dient te verklaren.

Wij wijzen er op dat i.v.m. met de veiligheids­voorschriften in de Maastunnel er bij de rondleiding veiligheidskleding dient te worden gedragen (helm, hesje en schoenen). Deze kleding­materialen worden bij aanvang van de rondleiding door de Gemeente beschikbaar gesteld.

De deelnemerskosten bedragen € 8,00 per persoon; deze dient u vooraf via iDEAL te voldoen. De Rotterdampas is niet geldig bij deze rondleiding.

Voor vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier.