Kris-Kras

Welk stukje Rotterdam wilt u vanuit uw stoel beleven?

Gilde Rotterdam

Gilde Rotterdam

Prijzen

Op deze pagina vindt u de prijzen van de verschillende activiteiten van Gilde Rotterdam. Het betreft hier de prijzen voor particulieren en niet-commerciële instellingen. Voor commerciële instellingen rekenen wij hogere tarieven.

Taalhulp

Het inschrijfgeld voor 1 jaar taalhulp bedraagt € 20,- per jaar. Dit bedrag dient u bij het intake-gesprek contant te voldoen. PIN-betaling is mogelijk.

Rondleidingen

Bij de meeste rondleidingen kost de deelname € 10,00 p.p. voor volwassenen; voor kinderen tot 12 jaar zijn de kosten € 5,00 p.p.. De rondleiding Maastunnel blijft € 8,00 kosten. Voor bijzonderheden zie de rechter kolom.

Virtuele rondleidingen

Bij virtuele rondleidingen (lezingen) betaalt u € 55,00 bemiddelingskosten, vooraf te voldoen.

GEPLANDE rondleidingen

Bij geplande rondleidingen dient u de deelnemersbijdrage bij de aanmelding via iDEAL te betalen. Als u over een Rotterdam-pas beschikt, kunt u 1 maal een gewone rondleiding gratis meemaken. Dit geldt niet voor de arrangementen die u hieronder vindt.

AANGEVRAAGDE rondleidingen

Bij aangevraagde rondleidingen betaalt u op rekening; U ontvangt dan van het Gilde-bureau een rekening. Bij een kleine groep kunt u desgewenst de kosten contant aan de gids voldoen.

Arrangement Delfshaven met Pelgrimvaderskerk
De prijs voor deze rondleiding bedraagt (zowel geplande als aangevraagde rondleidingen) € 12,00; een deel van dit bedrag gaat naar de stichting die het kerkgebouw beheert en onderhoudt.

Arrangement Kralingen met Trompenburg Tuinen en Arboretum
De prijs voor deze rondleiding is dezelfde als voor de rondleiding in Kralingen; de toegangsprijs voor het Arboretum dient ter plaatse te worden voldaan (houders van de Rotterdampas hebben gratis toegang).

Busrondrit
Een rondleiding per bus begeleiden wij alleen op aanvraag. Per bus betaalt u € 200.

Annuleringskosten
Als u een aangevraagde rondleiding minder dan 10 dagen voor de datum van de rondleiding annuleert, brengen wij u € 15,- annuleringskosten in rekening.