Prijzen van rondleidingen

Welke kosten kunt u verwachten

De diverse prijzen van rondleidingen door Gilde Rotterdam

Op deze pagina vindt u de prijzen van de verschillende activiteiten met betrekking tot rondleidingen en lezingen van Gilde Rotterdam. Het betreft hier de prijzen voor particulieren en niet-commerciële instellingen. Voor commerciële instellingen rekenen wij hogere tarieven.

Virtuele rondleidingen en lezingen

Bij lezingen en virtuele rondleidingen betaalt u € 55,00 bemiddelingskosten, vooraf te voldoen.

Prijzen

Prijzen van Rondleidingen

GEPLANDE rondleidingen
Bij de meeste rondleidingen kost de deelname € 10,00 p.p. voor volwassenen; voor kinderen tot 12 jaar zijn de kosten € 5,00 p.p..
Bij geplande rondleidingen dient u de deelnemersbijdrage bij de aanmelding via iDEAL te betalen. Als u over een Rotterdam-pas beschikt, kunt u 1 maal een gewone rondleiding gratis meemaken. Dit geldt niet voor de arrangementen die u hieronder vindt.

 

AANGEVRAAGDE rondleidingen
Bij aangevraagde rondleidingen zijn de bedragen: € 10,- voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen tot 12 jaar, met een minimum van € 40,00; voor de gehele groep.  U betaalt op rekening en ontvangt van het Gilde-bureau een rekening.

 

Arrangement Delfshaven met Pelgrimvaderskerk
De prijs voor deze rondleiding bedraagt (geplande rondleiding) € 12,00 (aangevraagde rondleiding) € 12,00; een deel van dit bedrag gaat naar de stichting die het kerkgebouw beheert en onderhoudt.

 

Arrangement Kralingen met Trompenburg Tuinen en Arboretum
De prijs voor deze rondleiding is dezelfde als voor de rondleiding in Kralingen; de toegangsprijs voor het Arboretum dient ter plaatse te worden voldaan (houders van de Rotterdampas hebben gratis toegang).

 

Busrondrit
Een rondleiding per bus begeleiden wij alleen op aanvraag. Per bus is de prijs € 200.

 

Annuleringskosten
Als u een aangevraagde rondleiding minder dan 10 dagen voor de datum van de rondleiding annuleert, brengen wij u € 15,- annuleringskosten in rekening.