Contact met Gilde Rotterdam
 

Ons bezoekadres: gebouw "De Heuvel", Grotekerkplein 5, Rotterdam. Telefonisch kunt u ons bereiken op 010-2038485. Schriftelijke post kunt u sturen naar: Grotekerkplein 5, 3011 GC Rotterdam.
 
Als u vragen of opmerkingen hebt over één van onze activiteiten kunt u het beste het contactformulier invullen

Ons kantoor is gevestigd op de 1e verdieping van het gebouw "De Heuvel"; vanaf de ingang 1 trap op. De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag 9.30-16.30 uur. Wilt u Gilde bezoeken, doe dat dan bij voorkeur op afspraak. Telefonisch is Gilde op de bovengenoemde uren te bereiken via 010-2038485.
De Heuvel staat aan het plein voor de St Laurenskerk, op loopafstand van tram/metrohaltes Blaak en Beurs.
 

sluiting tijdens de feestdagen

Het kantoor van Gilde Rotterdam is van 23 december 2019 tot en met 5 januari 2020 gesloten en telefonisch niet bereikbaar. E-mails en berichten via het contactformulier zullen beperkt worden gelezen.
Voor in deze periode afgesproken rondleidingen geldt dat bij vragen contact kan worden opgenomen met de gids waarvan naam, telefoonnummer en e-mail adres bij de bevestiging is medegedeeld.
 
Gilde-Rotterdam is één van de ca. 60 Gilden in Nederland. Informatie over de overkoepelende organisatie vindt u op de website van Gilde-Nederland.