Leven en Welzijn
 

Counseling

Een coachinggesprek voor wie eens stil wil staan bij hoe het leven nu is en wat er mogelijk anders kan. Ook bij het verwerken van een ziekteperiode, burn-out of veranderde familie­omstandigheden (zoals scheiding of overlijden van een dierbare).
aanvragen GR 1346

Reisadviezen

We worden overstelpt door reisaanbiedingen, via de traditionele reisbureaus, via kranten- of bladenadvertenties of via de jungle van internetaanbiedingen. Waar moet je opletten bij het boeken van een vakantie en wat zijn de valkuilen? Welke bestemming is geschikt voor uw vakantiedoel en waar moet u aan denken bij het organiseren van uw vakantie? Reisadviseur met 35 jaar ervaring in de reisbranche biedt aan haar vakkennis te delen met belang­stellenden die op zoek zijn naar antwoorden die niet in de reis­programma‚Äôs staan.
aanvragen GR 1153

Theosofie

Twee medewerkers van het Theosofisch Genootschap bieden aan een gespreks­groep te leiden. De Theosofische leer geeft de zich bewust­wordende mens diepere inzichten omtrent zijn levens­vragen. Vragen over leven en dood, wie ben ik, waar kom ik vandaan, waar ga ik naartoe? Ook personen die deel willen uitmaken van een groep kunnen reageren. Plaats: Centrum.
aanvragen GR 1005