Nieuws van Gilde
 
 

 

Maastunnel

Sinds enige tijd verzorgen medewerkers van de gemeente Rotterdam rondleidingen in de Maastunnel. Door de grote belangstelling van het publiek heeft men problemen gekregen met de verwerking van de aanmeldingen. De gemeente heeft samenwerking gezocht met Gilde Rotterdam om de aanmeldingen soepeler te kunnen verwerken. Vanaf half april kunnen belangstellenden zich via de website van Gilde aanmelden voor deze rondleidingen. Zie de agenda van de rondleidingen in de Maastunnel.
 

Overlijden Dick v.d. Maarel

Eén van onze oudste en meest ervaren gidsen, Dick van der Maarel, is begin maart tijdens een reis in Indonesië geheel onverwacht overleden. Al vanaf 1990 was Dick als gids bij Gilde Rotterdam werkzaam. Binnen Gilde was Dick vooral de persoon die de nieuwe gidsen onder zijn hoede nam en de kneepjes van het vak leerde.
Wij zullen zijn bijdrage missen.
 

Nieuwe secretaris

Met ingang van 5 februari is Bernard Noorduyn secretaris van het bestuur van Gilde Rotterdam.
Binnenkort zal er een profiel en introductie van hem op de website worden geplaatst.
Bernard is bezig zich in te werken in de activiteiten van Gilde Rotterdam en zal o.a. een aantal rondleidingen gaan meemaken.
Op de Lenteborrel van 22 maart zal hij aanwezig zijn.
Bernard is te bereiken per e-mail secretaris@gilderotterdam.nl en telefonisch 0655342028
 

Financiële bijdragen

Met de financiële bijdrage van STOER, Elise Mathilde, G.Ph.Verhagen­stichting bouwen wij verder aan ons kantoor met een nieuwe computer met twee beeldschermen, een multi­functionele printer en schaffen we lesmateriaal voor de huiswerkklassen. Ook zijn wij deze fondsen heel dankbaar voor het vertrouwen in Gilde.