Gilde rondleidingen
 

Iedere week wordt er bij Gilde-Rotterdam een route gelopen of gefietst onder leiding van een ervaren gids.
In de agenda treft u het schema van de geplande rondleidingen aan. Om u aan te melden klikt u de A aan bij de door u gekozen rondleiding.
Groepen vanaf 4 personen kunnen een wandeling, fiets- of bustocht naar eigen keuze aanvragen. Dit kan tot 10 werkdagen van tevoren. Zie de informatie hierover.
Voor mensen die moeilijk ter been zijn, kunnen onze gidsen ook een Virtuele rondleiding verzorgen. De gids komt dan langs om in een groep van ca 10 personen plaatjes van de rondleiding te tonen en er een verhaal bij te vertellen.
 

Gidsen

De gidsen van Gilde-Rotterdam zijn vrijwilligers die uit eigen ervaring vertellen over het leven in de stad en u graag de mooie en interessante plekjes van de Maasstad laten zien. Wilt u eens lezen hoe het bij zo′n rondleiding toegaat, ga dan naar In the picture
Voor de herkenbaarheid hebben de gidsen kleding die u onderaan deze pagina kunt zien.
 
De duur van een wandeling is anderhalf à twee uur. De prijs bedraagt in de meeste gevallen € 6,00 per volwassen deelnemer en € 3,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Voor de actuele prijzen zie de pagina Prijzen. De juiste prijs vindt u bij elke rondleiding vermeld.
 

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een sportief persoon? Met de Gilde Cadeaubon van Gilde Rotterdam verrast u iemand met een 2 uur durende wandeling naar keuze (deze bon is te gebruiken voor alle geplande rondleidingen waarvan de prijs € 6,00 is). In de agenda vindt u het complete programma. Voor slechts € 6,00 bezorgt u de ontvanger een leuke ochtend, middag of avond. De bon is verkrijgbaar bij de GILDE Balie, adres en openingstijden zie de contact-pagina. Men kan zich bij de Gilde telefonisch aanmelden voor de rondleidingen. De eenvoudigste manier is: ga op de website naar de rondleiding van uw keuze en meld u aan door middel van het aanmeldingsformulier; de link hiernaartoe vindt u onderaan de beschrijving van de rondleiding.