Gilde rondleidingen
 

Iedere week wordt er bij Gilde-Rotterdam een route gelopen of gefietst onder leiding van een ervaren gids.
In de agenda treft u het schema van de geplande rondleidingen aan. Om u aan te melden klikt u de A aan bij de door u gekozen rondleiding.
Groepen vanaf 4 personen kunnen een wandeling, fiets- of bustocht naar eigen keuze aanvragen. Dit kan tot 10 werkdagen van tevoren. Zie de informatie hierover.
 

Gidsen

De gidsen van Gilde-Rotterdam zijn vrijwilligers die uit eigen ervaring vertellen over het leven in de stad en u graag de mooie en interessante plekjes van de Maasstad laten zien. Wilt u eens lezen hoe het bij zo′n rondleiding toegaat, ga dan naar In the picture
Voor de herkenbaarheid hebben de gidsen kleding die u onderaan deze pagina kunt zien.
 
De duur van een wandeling is anderhalf à twee uur. De prijs bedraagt in de meeste gevallen € 5,- per volwassen deelnemer en € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar. De juiste prijs vindt u bij elke rondleiding vermeld.
 

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een sportief persoon? Met de Gilde Cadeaubon van Gilde Rotterdam verrast u iemand met een 2 uur durende wandeling naar keuze (deze bon is te gebruiken voor alle geplande rondleidingen waarvan de prijs € 5,- is). In de agenda vindt u het complete programma. Voor slechts € 5,- bezorgt u de ontvanger een leuke ochtend, middag of avond. De bon is verkrijgbaar bij de GILDE Balie, adres en openingstijden zie de contact-pagina. Men kan zich bij de Gilde telefonisch aanmelden voor de rondleidingen. De eenvoudigste manier is: ga op de website naar de rondleiding van uw keuze en meld u aan door middel van het aanmeldingsformulier; de link hiernaartoe vindt u onderaan de beschrijving van de rondleiding.