IT-deskundige
 

ICT bij Gilde Rotterdam

Gilde heeft een klein kantoor met een netwerk bestaande uit 3 werkstation die zijn verbonden aan een server waarop de gegevens worden bewaard. Daarnaast is er een website en een web-administratie, beide gebaseerd op een combinatie van de programmeertaal PHP en het database-systeem MySQL.

De voorzieningen worden gaande gehouden door een webmaster en een webredacteur. De webmaster onderhoudt de PHP-programmatuur en de database, en samen met de webredacteur houdt hij de inhoud van de website up-to-date.
 

Redacteur Nieuwsbrief

Gilde Rotterdam heeft plannen om een digitale nieuwsbrief te gaan publiceren. Er wordt daarom gezocht naar een vrijwilliger met journalistieke ambities, die ook enig verstand van IT heeft.
 

Ontwikkelaar

Er is tevens behoefte aan een ontwikkelaar die samen met de webmaster de basis voor de website en de administratie uitbouwt en onderhoudt. Kennis van PHP en MySQL is hiervoor nodig. Hebt u programmeer-ervaring dan kan dit misschien ook interessant voor u zijn; de bestaande medewerker heeft ook geen formele opleiding op dit gebied gehad. Belangstelling? Stuur een bericht aan webmaster@gilderotterdam.nl