Prijzen
 
Hieronder vindt u de prijzen van de verschillende diensten van Gilde Rotterdam. Het betreft hier de prijzen voor particulieren en niet-commerciële instellingen. Voor commerciële instellingen rekenen wij hogere tarieven.
 

Kennisoverdracht

De bemiddelingskosten bij kennisoverdracht bedragen € 15,-; bij de ontvangstbevestiging krijgt u het verzoek dit bedrag op onze bankrekening over te maken.
Bij lezingen en virtuele rondleidingen betaalt u € 45,- bemiddelingskosten, eveneens vooraf te voldoen.
 

Taalhulp

Het inschrijfgeld voor 1 jaar taalhulp bedraagt € 15,-; dit bedrag dient u bij het intake-gesprek contant te voldoen.
 

Rondleidingen

gewone rondleidingen
Bij de meeste rondleidingen kost de deelname € 6,00 p.p. voor volwassenen; voor kinderen tot 12 jaar zijn de kosten € 3,00 p.p..
Bij geplande rondleidingen dient u de deelnemersbijdrage bij de aanvang aan de gids contant te betalen. Als u over een Rotterdam-pas beschikt, kunt u 1 maal een gewone rondleiding gratis meemaken.
Bij aangevraagde rondleidingen zijn de bedragen resp.: € 7,00 en € 3,50 met een minimum van € 28,00 voor de gehele groep; ook bij andere rondleidingen is het minimum-bedrag 4 maal het bedrag per volwassene. Bij een kleine groep kunt u de kosten contant aan de gids voldoen. Bij een grote groep betaalt u op rekening; U ontvangt dan van het Gilde-bureau een rekening.
Delfshaven met Pelgrimvaderskerk
De prijs voor deze rondleiding bedraagt € 9,00 een deel van dit bedrag gaat naar de stichting die het kerkgebouw beheert en onderhoudt.
Delfshaven met werf ′De Delft′
De prijs voor dit arrangement bedraagt € 11,00 in dit bedrag is een rondleiding op de werf en koffie of thee inbegrepen.
Kralingen met bezoek aan arboretum en tuinen Trompenburg
Dit arrangement kost € 9,00 p.p.
Busrondrit
Een rondleiding per bus begeleiden wij alleen op aanvraag. Per bus betaalt u € 140,00.
Annuleringskosten
Als u een aangevraagde rondleiding minder dan 10 dagen voor de datum van de rondleiding annuleert, brengen wij u € 15,- annuleringskosten in rekening.