Bouwstijlen in Rotterdam

    
Informatie

Bouwstijlen in Rotterdam

Als u deze virtuele rondleiding hebt gevolgd, dan kijkt u met andere ogen naar de vele gebouwen die ons omringen. U herkent de bouwstijlen die in verschillende perioden werden gehanteerd. Allerlei internationale ontwikkelingen hebben de architecten beínvloed.

Uw presentator is als architect bij een vooraanstaand architectenbureau direct betrokken geweest bij de wederopbouw van de stad na de oorlog. Hij heeft ook de Art Nouveau-wandeling samengesteld.

lezing aanvragen
Voor vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Vaste prijs: € 55,00

Fotos
Beschrijving
Wat kun je verwachten

Naast rondleidingen in de buitenlucht, verzorgt Gilde Rotterdam nu ook virtuele rondleidingen. Virtuele rondleidingen zijn rondleidingen door Rotterdam in huiselijke sfeer; gewoon thuis in een ontspannen sfeer, of voor grotere groepen in zalen met tientallen mensen, de beziens- en wetenswaardigheden van Rotterdam beleven. De virtuele rondleidingen doen we voor kleine groepen in een huiskamer, maar ook voor een zaal met tientallen mensen. De presentator vertelt zijn/haar verhaal aan de hand van een powerpoint-presentatie. Hij/zij kan zonodig een laptop en een beamer meenemen.

Kaart

Virtuele rondleiding aanvragen

Virtuele rondleiding aanvragen
Vul hier de door u gewenste tijd in.
Mocht u deze later willen wijzigen, dan kunt u dit bespreken met Gilde.

De aanvrager, dit is de persoon met wie Gilde contact opneemt over de uitvoering van de aanvraag.


Als u de aanvraag doet voor een organisatie, zoals een vereniging of bedrijf, vul dan de naam van de organisatie hieronder in.


Bij aanvraag voor een grote groep:
Als de rekening voor de rondleiding naar een ander dan de boven genoemde aanvrager moet, vul dan hieronder de noodzakelijke gegevens in, vooral het e-mail adres.