Architectenbureau Van den Broek en Bakema

    
Informatie

Architectenbureau Van den Broek en Bakema

Het bureau Van den Broek en Bakema heeft een grote rol gespeeld in de wederopbouw van Rotterdam na de oorlog. Veel gebouwen in het centrum zijn door dit bureau ontworpen en sommige ervan hebben al de monumnenten­status verworven.

De voorgangers van Van den Broek en Bakema hebben een grote rol gespeeld in de moderne architectuur­geschiedenis. De wereldberoemde Van Nelle-fabriek is door hen ontworpen. Mede door hen beschouwt Rotterdam zich nu als architectuurstad bij uitstek.
Uw presentator is als architect bij dit bureau direct betrokken geweest.

lezing aanvragen
Voor vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier.

 

Fotos
Beschrijving
Wat kun je verwachten

Naast rondleidingen in de buitenlucht, verzorgt Gilde Rotterdam nu ook virtuele rondleidingen. Virtuele rondleidingen zijn rondleidingen door Rotterdam in huiselijke sfeer; gewoon thuis in een ontspannen sfeer, of voor grotere groepen in zalen met tientallen mensen, de beziens- en wetenswaardigheden van Rotterdam beleven. De virtuele rondleidingen doen we voor kleine groepen in een huiskamer, maar ook voor een zaal met tientallen mensen. De presentator vertelt zijn/haar verhaal aan de hand van een powerpoint-presentatie. Hij/zij kan zonodig een laptop en een beamer meenemen.

Kaart

Virtuele rondleiding aanvragen

Virtuele rondleiding aanvragen
Vul hier de door u gewenste tijd in.
Mocht u deze later willen wijzigen, dan kunt u dit bespreken met Gilde.

De aanvrager, dit is de persoon met wie Gilde contact opneemt over de uitvoering van de aanvraag.


Als u de aanvraag doet voor een organisatie, zoals een vereniging of bedrijf, vul dan de naam van de organisatie hieronder in.


Bij aanvraag voor een grote groep:
Als de rekening voor de rondleiding naar een ander dan de boven genoemde aanvrager moet, vul dan hieronder de noodzakelijke gegevens in, vooral het e-mail adres.