Kunstroute

Prijs
Prijs
Deze rondleiding is niet beschikbaar op een bepaalde datum. Voor een groep van minimaal 4 personen kunt u een andere datum voorstellen.

Inschrijven

Bewaar dit

Adding item to wishlist requires an account

1756
    


 • ‘R’dam Pas’
  Voor een aantal rondleidingen geldt dat u met een Rotterdampas één maal per jaar gratis kunt deelnemen aan een rondleiding.
  In dit geval wordt de  selectieknop met tekst ‘R’dam Pas’ getoond en kunt u aangeven hoeveel personen gebruik willen maken van deze mogelijkheid.


 • ‘R’dam Pas’
  Met een Rotterdam Pas kunt u in de periode van 9 maart tot 31 mei één maal met korting deelnemen aan de rondleiding door de Maastunnel. De prijs bedraagt dan € 4,00.
  In dit geval wordt de  selectieknop met tekst ‘R’dam Pas’ getoond en kunt u aangeven hoeveel personen gebruik willen maken van deze mogelijkheid.


Informatie rondleidingen:

 • Tel. nr.: 010 2038485
 • rondleiding@gilderotterdam.nl
 • Jaren van ervaring!

Populaire tags

Rondleidingen met deze eigenschappen:

Haven

Nieuwe Maas

Natuur

Kerk

Hoogbouw

Brandgrens 1940

Informatie

 

De vrouw, stevig in haar sneakers, kijkt met milde blik naar de stad. De kerk ‘als een kristal van de rots af gevallen’. De opdracht in het water. Kabouter Buttplug. De vlecht van 6,5 meter. ‘Van de maan af gezien zijn wij allen even groot’. Herinneringen aan Mephisto. Picasso op de hoek. Beaux Arts, Jugendstil, De Stijl, Het Nieuwe Bouwen.

In Rotterdam is van alles te zien. Gewoon op straat.

Start

Graag 10 minuten voor het tijdstip verzamelen.

Prijs

Volwassene € 10,00 - kinderen tot 12 jaar € 5,00

Prijs exclusief:

 • Consumpties en eventuele toegangsprijzen
 • Reiskosten naar Rotterdam
Fotos
Beschrijving
Wat kan je verwachten

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Bij deze wandeling lopen we door een deel van het Rotterdamse centrum. We passeren een gevarieerd aanbod van architectuur en kunstwerken. We bekijken het beeldenterras op de Westersingel en komen nog meer sculpturen tegen op weg naar het museumpark. In het museumpark zijn verschillende kunstinstellingen  gevestigd waarvan het depot van Boijmans van Beuningen, naast het gebouw van het museum (wegens renovatie gesloten), een echte blikvanger is.

Kaart

Andere datum aanvragen

Wordt deze rondleiding niet aangeboden op een een moment dat jij kan?

Het is mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Voorwaarde is dat je dan wel met een groep van minimaal 4 personen bent. Dat aanvragen kan op met het formulier hieronder.

Rondleiding aanvragen

De aanvrager, dit is de persoon met wie Gilde contact opneemt over de uitvoering van de aanvraag.