Gebedshuizen

Prijs
Prijs
Voor deze rondleiding kunt u voor uw groep een 'datum voorstellen'.

Inschrijven

Bewaar dit

Adding item to wishlist requires an account

1636


  • ‘Gratis’
    Voor een aantal rondleidingen geldt dat u met een Rotterdampas één maal per jaar gratis kunt deelnemen aan een rondleiding.
    In dit geval wordt de  selectieknop met tekst ‘Gratis’ getoond en kunt u aangeven hoeveel personen gebruik willen maken van deze mogelijkheid.


Informatie rondleidingen:

  • Tel. nr.: 010 2038485
  • rondleiding@gilderotterdam.nl
  • Jaren van ervaring!

    

Populaire tags

Rondleidingen met deze eigenschappen:

Haven

Nieuwe Maas

Natuur

Kerk

Hoogbouw

Brandgrens 1940

Informatie

Deze fietstocht voert door Rotterdam langs plekken van spiritualiteit en religie. De bijzondere gebouwen zijn inmiddels onderdeel van de stedelijke omgeving. We komen ook langs Joodse gedenkplaatsen. Tijdens de fietstocht zullen we (op afspraak) enkele gebedshuizen bezoeken. Deze tocht kan ook in twee aparte gedeelten worden gefietst. De prijs is voor één deeltocht € 10,-. Het startpunt is altijd in overleg.

Start

Graag 10 minuten voor het tijdstip verzamelen.

Prijs

Nader overeen te komen

Prijs exclusief:

  • Consumpties en eventuele toegangsprijzen
  • Reiskosten naar Rotterdam
Fotos
Beschrijving
Wat kun je verwachten

 

Deze fietstocht voert door verschillende wijken van Rotterdam langs plekken van spiritualiteit en religie. De bijzondere gebouwen kerken, moskeeën, tempels etc.  zijn inmiddels onderdeel van de stedelijke omgeving. We komen ook langs Joodse gedenkplaatsen zoals kerkhoven met eeuwige grafrust. Tijdens de fietstocht zullen na daarvoor gemaakte afspreken we enkele gebedshuizen bezoeken. Omdat de hele tocht vrij lang is kan hij ook worden uitgevoerd in twee gedeelten. De prijs is voor één deeltocht € 10,-. Het startpunt is altijd in overleg.

Kaart

Andere datum aanvragen

Wordt deze rondleiding niet aangeboden op een een moment dat jij kan?

Het is mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Voorwaarde is dat je dan wel met een groep van minimaal 4 personen bent. Dat aanvragen kan op met het formulier hieronder.

Rondleiding aanvragen

De aanvrager, dit is de persoon met wie Gilde contact opneemt over de uitvoering van de aanvraag.