Rotterdam Centrum

Prijs
Prijs
Deze rondleiding is niet beschikbaar op een bepaalde datum. Voor een groep van minimaal 4 personen kunt u een andere datum voorstellen.

Inschrijven

Bewaar dit

Adding item to wishlist requires an account

1994
    


 • ‘R’dam Pas’
  Voor een aantal rondleidingen geldt dat u met een Rotterdampas één maal per jaar gratis kunt deelnemen aan een rondleiding.
  In dit geval wordt de  selectieknop met tekst ‘R’dam Pas’ getoond en kunt u aangeven hoeveel personen gebruik willen maken van deze mogelijkheid.


 • ‘R’dam Pas’
  Met een Rotterdam Pas kunt u in de periode van 9 maart tot 31 mei één maal met korting deelnemen aan de rondleiding door de Maastunnel. De prijs bedraagt dan .
  In dit geval wordt de  selectieknop met tekst ‘R’dam Pas’ getoond en kunt u aangeven hoeveel personen gebruik willen maken van deze mogelijkheid.


Informatie rondleidingen:

 • Tel. nr.: 010 2038485
 • rondleiding@gilderotterdam.nl
 • Jaren van ervaring!

Populaire tags

Rondleidingen met deze eigenschappen:

Haven

Nieuwe Maas

Natuur

Kerk

Hoogbouw

Brandgrens 1940

Informatie

Over de rode loper de stad in. Langs die vrouw op haar sneakers, met handen in de zakken en een milde blik. Langs gebouwen voor muziek en toneel. Een baan én een goot om te kopen. Het Ding. Landstad en waterstad. ‘Iedereen is dood behalve wij’. Haring-, gebakkraam en bubble tea. Een dorp van woonbomen. De Oude Haven met oude schepen en nieuw vertier.

Rotterdam, gekanteld in het tegenlicht.

Start

Graag 10 minuten voor het tijdstip verzamelen.

Prijs

Volwassene € 10,00 - kinderen tot 12 jaar € 5,00

Prijs exclusief:

 • Consumpties en eventuele toegangsprijzen
 • Reiskosten naar Rotterdam
Fotos
Beschrijving
Wat kan je verwachten

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
.

Een wandeling langs de belangrijkste Rotterdamse beziens- en wetenswaardigheden in het Centrum. Het nieuwe Centraal Station, het ‘oude’ postkantoor, het Weena, Schouwburgplein, Lijnbaan en de Koopgoot, Coolsingel, Stadhuis, de Laurenskerk, de Markthal en de Kubuswoningen. Wat gebouwd is en wat nog gebouwd moet worden.

 

Kaart

Andere datum aanvragen

Wordt deze rondleiding niet aangeboden op een een moment dat jij kan?

Het is mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Voorwaarde is dat je dan wel met een groep van minimaal 4 personen bent. Dat aanvragen kan op met het formulier hieronder.

Rondleiding aanvragen

De aanvrager, dit is de persoon met wie Gilde contact opneemt over de uitvoering van de aanvraag.