Virtuele rond­leidingen en lezingen

Gilde Rotterdam

Gilde Rotterdam

lezing in de Centrale Bibliotheek Lezing in de Bibliotheek Ommoord

Virtuele Rondleidingen

Naast rondleidingen in de buitenlucht, verzorgt Gilde Rotterdam nu ook virtuele rondleidingen. Virtuele rondleidingen zijn rondleidingen door Rotterdam in huiselijke sfeer; gewoon thuis in een ontspannen sfeer, of voor grotere groepen in zalen met tientallen mensen, de beziens- en wetenswaardigheden van Rotterdam beleven. De virtuele rondleidingen doen we voor kleine groepen in een huiskamer, maar ook voor een zaal met tientallen mensen. De presentator vertelt zijn/haar verhaal aan de hand van een powerpoint-presentatie. Hij/zij kan zonodig een laptop en een beamer meenemen.

Een greep uit ons aanbod vindt u in de rechter kolom van deze pagina. Wilt u meer weten over een onderwerp, klik er dan op. Op de pagina over het gekozen onderwerp vindt u een link naar het aanvraag­formulier. Heeft u vragen over het onderwerp maak dan gebruik van het contact­formulier.

De virtuele rondleidingen doen we voor kleine groepen in een huiskamer, maar ook voor een zaal met tientallen mensen. De presentator vertelt zijn/haar verhaal aan de hand van een powerpoint-presentatie. Hij/zij kan zonodig een laptop en een beamer meenemen.

De bemiddelingskosten voor virtuele rondleidingen bedragen € 55,00 plus eventuele reiskosten. Na ontvangst van uw aanvraag, benaderen wij de presentator. Is deze beschikbaar, dan verzoeken wij u het bedrag over te maken.

Heeft u zelf een onderwerp waarover u een presentatie wilt verzorgen, laat ons dat weten via het contact­formulier.