Virtuele rond­leidingen en lezingen

Gilde Rotterdam

Gilde Rotterdam

Virtuele Rondleidingen

Rotterdam in de huiskamer
Naast geplande rondleidingen en rondleidingen op maat, verzorgt Gilde Rotterdam nu ook virtuele rondleidingen. Virtuele rondleidingen zijn rondleidingen door Rotterdam in huiselijke sfeer; gewoon thuis in een ontspannen sfeer, de beziens- en wetenswaardigheden van Rotterdam beleven. De virtuele rondleidingen zijn bedoeld voor mensen die met familie, vrienden, bekenden en huisgenoten meer willen weten over het oude en/of nieuwe Rotterdam. De gids komt bij u langs.

U kiest welk onderwerp of welk stukje Rotterdam, u vanuit uw stoel wilt beleven. Aan de hand van foto′s vertelt de gids de verhalen en anekdotes zoals "hoe zag Rotterdam eruit in de jaren vijftig". In een goede sfeer is er interactie tussen gids en toehoorders, "Joh, ik herinner me".

Kortom een gezellig samenzijn waar verhalen worden verteld en herinneringen worden opgehaald.

Aanvragen virtuele rondleiding
Een virtuele rondleiding kan worden aangevraagd door het invullen van het aanvraagformulier op de betreffende pagina. Een gids van Gilde neemt contact op voor het maken van een afspraak. Daarbij kunnen de wensen voor de route worden besproken.

Duur, groepsgrootte en kosten virtuele rondleiding
Een virtuele rondleiding duurt anderhalf à twee uur. Het aantal deelnemers per virtuele rondleiding ligt tussen 10 en 15 personen. Meer is mogelijk in overleg.
De kosten van een virtuele rondleiding, bedragen € 55,00 eventueel vermeerderd met reiskosten.

Locatie en voorzieningen
Virtuele rondleidingen worden verzorgd op locatie. Een gids van Gilde zorgt voor de verhalen en foto's.

De aanvrager draagt zorg voor een geschikte ruimte, tafel en stoelen. Gebruik van (op locatie aanwezige) apparatuur of eventuele andere wensen gaat in overleg met de gids.

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met Gilde Rotterdam, telefonisch 010-2038485 of via het contactformulier.